Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

Πράγματα για μωρά και μικρά παιδιά

Αναρτώ μερικές φωτογραφίες από πράγματα που έφτιαξα για παιδάκια [και φωτογράφησα πριν τα παραδώσω, γιατί έκανα κι άλλα αρκετά...] για να πάρετε μια ιδέα.
Πυτζάμες, παντοφλάκια, μαλακά ζωάκια, ρούχα ή και μικρές τσάντες [πολλές φορές με το όνομα του παιδιού επάνω] και μίνι ποδιές έχουν εκτιμηθεί ως δώρα γέννησης, βάπτισης ή γενεθλίων... Και όπως πάντα μπορούν να γίνουν σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και υφάσματα.


 Ένα πυτζαμάκι που έφτιαξα για ηλικίες από 2 μέχρι 11 χρονών περίπου... Τώρα που το βλέπω συνειδητοποιώ ότι πρέπει να παραγγείλω ξανα το καταπληκτικό ύφασμα με τα προβατάκια. Παρακάτω και σε αγορίστικη μπλε έκδοση. Και τα δύο είναι με βαμβακερά υφάσματα από βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας.Τα παντοφλάκια για μικρές πριγκίπισσες - που γίνονται βέβαια και για πρίγκιπες!Με ασορτί πυτζαμάκι. Αυτό το "στυλ κιμονό" είναι πολύ βολικό για μωρά και νήπια ως 2 χρονών περίπου. Παρακάτω έχει φωτογραφίες και με άλλα υφάσματα.


Απλό πουκαμισάκι για κορίτσι περίπου 2 χρόνων - και μπορεί να έχει και ασορτί η μαμά!

 Μαλακό γατάκι 


 Και τέλος μια παιδική ποδιά. Έχω φτιάξει πολλές και διάφορες ηλικίες και αναμένω σύντομα ελπίζω φωτογραφίες με τις ποδιές φορεμένες από μικρές μαγείρισσες και μικρούς μάγειρες...


Να σημειώσω επίσης πως εν όψη της άφιξης και του δικού μου δεύτερου μωρού θα κάνω και κάποιες νέες δημιουργίες που καιρό σκέφτομαι: patchwork παπλωματάκια με οργανικά υφάσματα και γέμιση από 100% μαλλί, περισσότερα παντοφλάκια, σίγουρα μερικά ρούχα και θα δούμε τι άλλο. Αλλά περισσότερα γι αυτό όταν μπει μπρος η παραγωγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου